ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Υπόθεση Diddy: Νέες καταγγελίες σε βάρος του ράπερ –  Η εμπλοκή του σε βιασμό 13χρονης με άλλους δύο celebrities στη Νέα Υόρκη

Το θύμα δεν κατονόμασε τους υπόλοιπους celebrities που ήταν παρόντες τη στιγμή του βιασμού

Υπόθεση Diddy: Νέες καταγγελίες σε βάρος του ράπερ –  Η εμπλοκή του σε βιασμό 13χρονης με άλλους δύο celebrities στη Νέα Υόρκη

Νέα στοιχεία συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση του Diddy καθώς ανάαμεσα στις αγωγές που έχουν κατατεθεί είναι και αυτή μιας γυναίκας, η οποία δηλώνει ότι βιάστηκε από τον ράπερ το 2000 όταν ήταν 13 ετών.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα afterparty του VMA στη Νέα Υόρκη και μαζί με τον Diddy υπήρχαν και άλλες διασημότητες.

Η 13χρονη που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «jane Doe», αναφέρει ότι αφού κατανάλωσε ένα ποτό ένιωσε υπνηλία, και θέλησε να βρει ένα μέρος για να ξαπλώσει.

Λίγο αργότερα, ο Diddy μαζί με έναν άνδρα celebrity και μια γυναίκα celebrity – που δεν κατονομάζονται – μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα όπου ξεκουραζόταν. «Είσαι έτοιμη για το πάρτι!» της είπε ο Diddy και τότε, ο άνδρας που ήταν μαζί του τη βίασε, ενώ ο ράπερ και η γυναίκα παρακολουθούσαν.

Όπως αναφέρει η New York Post, η ανήλικη τότε κοπέλα προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο να μπει στην εκπομπή VMA στο Radio City Music Hall χωρίς εισιτήριο. Στην προσπάθεια της να βρεθεί στην εκπομπή προσέγγιζε οδηγούς λιμουζίνας, ελπίζοντας πως κάποιος θα τη βοηθήσει.

Ο οδηγός που της έδωσε πρόσβαση στο afterparty ήταν ο σοφέρ του Diddy, ο οποίος φαίνεται να της είπε ότι «ταίριαζε σε αυτό που έψαχνε ο Diddy». Το θύμα δεν κατονόμασε τους υπόλοιπους celebrities που ήταν παρόντες τη στιγμή του βιασμού.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του Diddy υποστήριξαν ότι πρέπει να μάθουν τα ονόματα των κατηγόρων ώστε να μπορέσουν να ετοιμάσουν κατάλληλα την υποστήριξη του ράπερ για τη δίκη, που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαΐου.

Οι αγωγές της Δευτέρας έρχονται να προστεθούν σε άλλες εναντίον του Combs που κατατέθηκαν την περασμένη εβδομάδα από τους δικηγόρους Tony Buzbee και Andrew Van Arsdale, με έδρα το Χιούστον, οι οποίοι είχαν δηλώσει προηγουμένως ότι εκπροσωπούσαν τουλάχιστον 120 φερόμενα θύματα του Combs, συμπεριλαμβανομένων ανηλίκων.

Από τον Νοέμβριο του 2023, έχουν υποβληθεί τουλάχιστον 25 μηνύσεις κατά του Combs με ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση ή ανάρμοστη συμπεριφορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αρχική αγωγή, που είχε καταθέσει η πρώην φίλη του Κάσι Βεντούρα, διευθετήθηκε την επόμενη μέρα. Οι υπόλοιπες περιπτώσεις παραμένουν ενεργές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.