ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν κατάλαβα γιατί είναι «οργισμένοι στο Μαξίμου» με την «ανυπαρξία Χαρδαλιά» στο κάψιμο της Αττικής. Αυτοί τον έβαλαν εκεί...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στην Κρήτη Δ.Βανδή με Β.Μπισμπίκη για διακοπές

«Αγαπάμε την Κρήτη και οι δυο πάρα πολύ!»

Στην Κρήτη Δ.Βανδή με Β.Μπισμπίκη για διακοπές

Είναι και για τους δύο αγαπημένος προορισμός και κάθε καλοκαίρι βρίσκονται εκεί και συναντούν τους καλούς τους φίλους.

Τα μπάνια τους και τον έρωτά τους στην Κρήτη απολαμβάνουν η Δέσποινα Βανδή κι ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Έχουν ακόμη αρκετές ημέρες μέχρι την επόμενη μεγάλη συναυλία που έχει προγραμματίσει η Δέσποινα Βανδή στη Λάρισσα για τις 30/7.

Τη Δευτέρα 15/7, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, φωτογραφίες από τις μοναδικές στιγμές που περνά μαζί με τον αγαπημένο της στην Κρήτη. Είναι και για τους δύο αγαπημένος προορισμός και κάθε καλοκαίρι βρίσκονται εκεί και συναντούν τους καλούς τους φίλους.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, έγραψε στη λεζάντα: «Αγαπάμε την Κρήτη και οι δυο πάρα πολύ! Μια ωραία παραλία ήσυχη ένα υπέροχο ταβερνάκι να τρως τον ντάκο σου και είσαι στον παράδεισο! Οι άνθρωποι εδώ στον άγιο-Γιωργη μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο! Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.