ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποκαλύπτει: Μετράει τελικά το μέγεθος;

Το διαχρονικό ερώτημα απαντάται από την Autumn Falls, την σταρ με τις περισσότερες προβολές στο Pornhub

Διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποκαλύπτει: Μετράει τελικά το μέγεθος;

Η Autumn Falls, η πιο δημοφιλής πρωταγωνίστρια του Pornhub, δίνει την απάντηση στο «καυτό» αυτό ερώτημα που απασχολεί πολλούς άντρες.

Η 23χρονη, η οποία ήταν η κορυφαία νεοεισερχόμενη στην πλατφόρμα το 2019, μοιράζεται την εμπειρία και τις απόψεις της για το τι πραγματικά μετράει στις ερωτικές σχέσεις.

Κατά την διάρκεια μιας εμφάνισής της στην εκπομπή Raw Talk στο YouTube, η σταρ των ταινιών για ενήλικες, μίλησε για την καριέρα της, τις σχέσεις της και την αυτοπεποίθησή της.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το αν το μέγεθος στο ανδρικό μόριο παίζει ρόλο ή όχι.

Η απάντηση της ήταν η εξής: «Και ναι και όχι. Νομίζω ότι μεγάλο ρόλο παίζει πώς χρησιμοποιεί κάποιος το μόριό του».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής συνέχισε: «Προφανώς είναι κάτι που το ακούς πολύ.

Τα κορίτσια λένε ”δεν μετράει πάντα το μέγεθος, είναι σημαντικό αλλά όχι τόσο όσο ο τρόπος που το χρησιμοποιείς», με την 23χρονη πρωταγωνίστρια να συμφωνεί.

Η Autumn Falls δεν είναι η μοναδική πρωταγωνίστρια που δεν ασχολείται με το μέγεθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2022, η θρυλική Lisa Ann είχε μιλήσει σε ένα podcast για το συγκεκριμένο ζήτημα. «Όσον αφορά το μικρό μόριο, οι άνδρες πρέπει να καταλάβουν ότι οι γυναίκες νοιάζονται γι αυτό πολύ λιγότερο από ότι νομίζουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.