ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Αντιδράσεις για το… challenge του ευρωβουλευτή Φειδία και του Α.Κοψιάλη – Έδωσαν 50 ευρώ σε έφηβο για να μασήσει γόπα τσιγάρου

Έφηβος βούτηξε ημίγυμνος στο σιντριβάνι του Συντάγματος

Αντιδράσεις για το… challenge του ευρωβουλευτή Φειδία και του Α.Κοψιάλη – Έδωσαν 50 ευρώ σε έφηβο για να μασήσει γόπα τσιγάρου

Ο Φειδίας Παναγιώτου που πριν λίγο καιρό εξελέγη ευρωβουλευτής έκανε ένα βίντεο με τον Έλληνα παραγωγό περιεχομένου, Αλέξανδρο Κοψιάλη που προκάλεσε αντιδράσεις.

Μετά από μια συνέντευξη στο αυτοκίνητο, όπως άλλωστε συνηθίζεται στις «Ιδιωτικές κατακραυγές» οι δύο YouTuber βγήκαν στον δρόμο της πρωτεύουσας προκαλώντας κόσμο να κάνει διάφορα «αστεία» με αντάλλαγμα μερικά χρήματα.

Αφού διέσχισαν την Ερμού, κατέληξαν στην πλατεία Συντάγματος για να μοιράσουν χρήματα σε παιδιά, φυσικά με «ανταλλαγή» την παραγωγή περιεχομένου για το βίντεό τους.

Στην πρώτη παρέα που βρήκαν, έδωσαν 50 ευρώ σε κάποιος για να τρέξει την πλατεία ημίγυμνος φωνάζοντας «Φειδία σε λατρεύω» και να βουτήξει στο σιντριβάνι. Πολλοί ήταν πρόθυμοι, ένας το έκανε και στο τέλος πήρε τα 50 ευρώ. Η επόμενη «δοκιμασία» ήταν να ακολουθήσουν μια γυναίκα και να την πείσουν να βάλει το σακάκι της στιγμιαία ώστε να πάρουν τα χρήματα. Η γυναίκα αφού στην αρχή τρόμαξε που την περικύκλωσε μια παρέα εφήβων, έπειτα τους έκανε τη «χάρη» και πήραν τα λεφτά.

Αυτοσχεδιάζοντας με ό,τι έβλεπε στην πλατεία ο Αλέξανδρος Κοψιάλης κάλεσε κάποιον να πλησιάσει δύο κοπέλες που κάπνιζαν, να πάρει τη γόπα του τσιγάρου, να τη μασήσει και να τη φτύσει μπροστά τους. Πράγμα που υλοποιήθηκε λίγο αργότερα με τα 50ρικα να «ρέουν».

Οι εικόνες θύμισαν Survivor στην πλατεία Συντάγματος όταν δύο παιδιά έναντι αμοιβής κλήθηκαν να διασχίσουν έρπειν την πλατεία με τον νικητή να παίρνει άλλα 50 ευρώ. Βέβαια ο ηττημένος πήρε και αυτός ένα 10αρικο.

Η τελευταία δοκιμασία ανατέθηκε σε μια κοπέλα που την κάλεσαν να βρει κάποιον στην πλατεία μέσα σε τρία λεπτά και να τον πείσει να τον φιλήσει στο στόμα για να πάρει 50 ευρώ.

Συνολικά έδωσαν 500 ευρώ στην πλατεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.