ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ε.Δρούτσα για Eurovision: «Η ΕΡΤ αποφάσισε μόνη της ποιος θα μας αντιπροσωπεύσει»

Η γνωστή στιχουργός εκτίμησε ότι φέτος θα έπρεπε η Ελένη Φουρέιρα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Ε.Δρούτσα για Eurovision: «Η ΕΡΤ αποφάσισε μόνη της ποιος θα μας αντιπροσωπεύσει»

H στιχουργός Εύη Δρούτσα και η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη σχολίασαν τον χθεσινό τελικό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

H Eυή Δρούτσα μιλώντας στο Mega δήλωσε χαρακτηριστικά για τον νικητή ότι της άρεσε πολύ, ενώ συμφώνησε και η Μπέσσυ Αργυράκη. Μία άλλη συμμετοχή που ξεχώρισαν οι δύο τους ήταν αυτή της Γαλλίας με το “Mon Amour”, όπου εξήραν τις εξαιρετικές φωνητικές δυνατότητες του Slimane.

Ειδικά για την συμμετοχή της Ελλάδας η Μπέσσυ Αργυράκη ανέφερε: «Αυτό το τραγούδι αποφάσισε να στείλει η ΕΡΤ από εκεί και πέρα σε αυτό το τραγούδι έπρεπε να δουλέψουν οι συντελεστές, αφού ήταν το δεδομένο τους.

Σε αυτό το πλαίσιο έκαναν ό,τι μπόρεσαν, δεν είχαν να κάνουν κάτι άλλο για να το απογειώσουν. Τι άλλο μπορούσαν να κάνουν σκηνικά πάνω σε ένα τέτοιο ρυθμό;».

Από την άλλη, η Εύη Δρούτσα σημείωσε: «Ήταν ένα τραγούδι που το έγραψαν 5 – 6 συνθέτες και 5 – 6 στιχουργοί, πώς λοιπόν να ενωθεί αυτό το πράγμα. Όταν αποφασίζει μόνη της η ΕΡΤ ποιον να βάλει και ποιος θα μας αντιπροσωπεύσει, η ΕΡΤ φταίει όχι εμείς».

Αναφερόμενη η Εύη Δρούτσα στην Μαρίνα Σάττι τόνισε: «Είναι πολύ καλή τραγουδίστρια και μουσικός».

Η γνωστή στιχουργός εκτίμησε ότι φέτος θα έπρεπε η Ελένη Φουρέϊρα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, με τον Κώστα Τσουρό να υπενθυμίζει ότι την Ελένη Φουρέϊρα την έχει αποκλείσει ως επιλογή η ΕΡΤ στο παρελθόν με την Εύη Δρούτσα να απαντάει «μήπως πρέπει να αποκλείσουμε εμείς την ΕΡΤ τότε;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα, την οποία εκπροσώπησε η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» κατέκτησε την 11η θέση, ενώ η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το «Liar» στη 15η θέση. Η Μαρίνα Σάττι έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στη σκηνή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.