ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Eurovision 2025: Η Κύπρος θα στείλει τον Τheo Evan για να την εκπροσωπήσει στον 69ο διαγωνισμό

Το τραγούδι του καλλιτέχνη είναι έτοιμο και θα δοθεί στη δημοσιότητα σε δεύτερο χρόνο

Eurovision 2025: Η Κύπρος θα στείλει τον Τheo Evan για να την εκπροσωπήσει στον 69ο διαγωνισμό

Εννιά μήνες πριν τη Eurovision 2025 που θα διεξαχθεί στην Ελβετία, η Κύπρος, κατέληξε στον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κύπρου ανακοίνωσε πως ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας στον 69ο διαγωνισμό της Eurovision θα είναι ο Theo Evan.

O Theo Evan ή Βαγγέλης Θεοδώρου όπως είναι το όνομά του είναι ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης. Είναι απόφοιτος του Berklee και μετά τις σπουδές του αποφάσισε να επιστρέφει στο Λος Άντζελες. Πλέον εργάζεται στη γενέτειρά του τη Λευκωσία.

Ο Theo Evan συνδυάζει τη μουσική και τον χορό κι έχει λάβει μέρος σε αρκετά φεστιβάλ. Το πρώτο του single είναι το The Wall. Το τραγούδι του καλλιτέχνη είναι έτοιμο και θα δοθεί στη δημοσιότητα σε δεύτερο χρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επόμενος διαγωνισμός της Eurovision θα διεξαχθεί στις 13, 15 και 17 Μαΐου στη Βασιλεία της Ελβετίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.