ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Jane’s Addiction»: Ο τραγουδιστής έριξε μπουνιά στον κιθαρίστα την ώρα της συναυλίας! (βίντεο)

Η έντασ κλιμακώθηκε ενώ έπαιζαν το «Mountain Song», με τον Φάρελ να φωνάζει στον Ναβάρο επί σκηνής

«Jane’s Addiction»: Ο τραγουδιστής έριξε μπουνιά στον κιθαρίστα την ώρα της συναυλίας! (βίντεο)

Απρόσμενα διακόπηκε το βράδυ της Παρασκευής (13/9) η συναυλία των «Jane’s Addiction» στη Βοστώνη, όταν ο τραγουδιστής της μπάντας, Πέρι Φάρελ, γρονθοκόπησε τον κιθαρίστα Ντέιβ Ναβάρο.

Η ένταση μεταξύ των δύο μελών κλιμακώθηκε ενώ έπαιζαν το «Mountain Song», με τον Φάρελ να φωνάζει στον Ναβάρο επί σκηνής.

Κατά τη διάρκεια του κομματιού «Ocean Size», ο Φάρελ επιτέθηκε στον κιθαρίστα, αναγκάζοντας τα υπόλοιπα μέλη και τους άνδρες ασφαλείας να παρέμβουν για να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Τα φώτα στη σκηνή χαμήλωσαν και ο Φάρελ απομακρύνθηκε, ενώ λίγο αργότερα ο Ναβάρο, μαζί με τους Έιβερι και Πέρκινς, επέστρεψαν για να αποχαιρετήσουν το κοινό.

Πολλοί θεατές εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για το βίαιο αυτό σκηνικό αλλά και το απότομο και απρόσμενο τέλος της συναυλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.