Κύπριος DJ έπαιξε το θρυλικό (ένα από τα πολλά) τραγούδι «Κάτω απ’ το πουκάμισο μου»  του Στέλιου Καζαντζίδη σε ένα House Party στην Κύπρο, και σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος, ο κόσμος που ήταν στο μαγαζί ενθουσιάστηκε αλλά οι χρήστες των social media διχάστηκαν καθώς πολλοί θεωρούν ότι κάποια πράγματα δεν «αγγίζονται».

Τα βίντεο που ανέβασε σε Instagram και TikTok έγιναν αμέσως viral συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές και σχόλια, με τους χρήστες, ωστόσο, να διχάζονται για αυτό το «μιξάρισμα».

@alejjos_

I think they liked it 😬 #greektiktok #greekmusic #kazantzidis #fyp #remix #afrohouse #afrohousemusic #cyprustiktok

♬ original sound – alejjos (αλέχος)

«Γι αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο. Γιατί τα θεωρούμε ‘όλα cool.Ο Καζαντζίδης είναι ιστορία και ο άλλος τον ξεφτιλίζει» έγραψε ένας χρήστης στο TikTok, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Τέτοια τραγούδια δεν τα αγγίζουμε… Αυτό το τραγούδι είναι ιερό. Δεν το αγγίζουμε». Μάλιστα, ένας τρίτος χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη διασκευή «Ιεροσυλία».

Από την άλλη, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα και θεώρησαν ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσουν τα τραγούδια του Στέλιου στη νεολαία.

«Εδώ κολλάει για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι», «Με κάποιων τρόπο πρέπει να ακούγονται τα τραγούδια γιατί θα εξαφανιστούν», «Είναι ένας τρόπος να φτάσει ο Καζαντζίδης στην νεολαία». «Το τερμάτισες αδερφέ η καλύτερη διασκευή – μιξ ρετρό που έχω ακούσει» ήταν μερικά μόνο από τα θετικά σχόλια στην πλατφόρμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">