ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μόνο το κοινό της Ουκρανίας έδωσε 12άρι στο τραγούδι της Ελβετίας (φώτο)

Όταν ξεκίνησε η απονομή πόντων από τις επιτροπές κάθε χώρας, «έβρεχε» κυριολεκτικά 12άρια

Μόνο το κοινό της Ουκρανίας έδωσε 12άρι στο τραγούδι της Ελβετίας (φώτο)

Η φετινή Eurovision, αδιαμφισβήτητα ήταν ένα κακόγουστο τσίρκο, ωστόσο, ακόμη χειρότερο ήταν το παρασκήνιο για την ανάδειξη του νικητή που στην προκειμένη περίπτωση ήταν «το» Nemo, καθώς μόνο το κοινό της Ουκρανίας του έδωσε 12άρι.

Όμως όταν ξεκίνησε η απονομή πόντων από τις κρατικές επιτροπές κάθε χώρας, για το τραγούδι της Ελβετίας, «έβρεχε» κυριολεκτικά 12άρια!

Προσοχή, όχι από το κοινό κάθε χώρας, αλλά από τις επιτροπές, που υποτίθεται μάλιστα ότι είναι και ειδικοί επί της μουσικής.

«Εκπληκτική» ήταν και η επίδοση της Ιρλανδίας, πάλι με βάση τις βαθμολογίες των επιτροπών κάθε χώρας. Ένα τραγούδι που ήταν πραγματικά η επιτομή της αηδίας.

Βλέποντας λοιπόν τα «12κάρια» που έδωσε το κοινό κάθε χώρας, αντιλαμβανόμαστε το απόλυτο στήσιμο που έγινε στο διαγωνισμό, προκειμένου να πρωτεύσει η Ελβετία.

Μόνο το κοινό της Ουκρανίας έδωσε 12κάρι στην Ελβετία, σε αντίθεση φυσικά με τις επιτροπές!

Αντίστοιχα, η Ιρλανδία δεν πήρε ούτε ένα 12κάρι από το κοινό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.