ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Μουρατίδης για Eurovision: «Η Μ.Σάττι ήταν παραπάνω χαζοχαρούμενη από όσο χρειαζόταν»

«Όταν ανακοινώθηκε ότι θα πάει η Σάττι στη Eurovision ενθουσιάστηκα» ανέφερε μεταξύ άλλων

Ν.Μουρατίδης για Eurovision: «Η Μ.Σάττι ήταν παραπάνω χαζοχαρούμενη από όσο χρειαζόταν»

Ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον τελικό της Eurovision στο Μάλμε.

Το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου, ανέφερε στο «Happy Day» τους προβληματισμούς του με τη σκηνική παρουσία της ελληνικής αποστολής. Αφού τόνισε, ότι είναι φαν της Μαρίνας Σάττι, ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε για την απουσία του ζουρνά από το stage, αλλά και το ύφος της τραγουδίστριας που «ήταν λίγο παραπάνω χαζοχαρούμενη από όσο χρειαζόταν», όπως ο ίδιος ανέφερε.

Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Εγώ δηλώνω φαν από την πρώτη στιγμή, πριν τη “Μάντισσα”, από μια διασκευή του “Θα σπάσω κούπες”. Είχα ενθουσιαστεί με αυτή την κοπέλα και μετά παρακολουθούσα πολύ στενά την πορεία της».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν ανακοινώθηκε ότι θα πάει η Σάττι στη Eurovision ενθουσιάστηκα. Ακούω το τραγούδι, ενθουσιάζομαι, βλέπω το βιντεοκλίπ, λέω “μέσα”. Και μετά βλέπω την παρουσίαση στη Eurovision και ξεφουσκώνω.

Λέω “τι είναι αυτό;” και ανακάλυψα, τι έφταιγε. Πρώτον, κόψανε τον μουσικό με τον ζουρνά, τον σολίστα, που έπαιζε το πνευστό. Τον έκοψαν.

Θέλω να μας απαντήσουν ποιος έκοψε τον μουσικό με τον ζουρνά, ήταν μεγάλο λάθος, έχασε το τραγούδι τη μισή του ταυτότητα και παραπάνω, θα γινόταν ενθουσιασμός και μέσα στην αίθουσα και στις επιτροπές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, για τη Μαρίνα Σάττι, είπε: «Επίσης η Μαρίνα όταν τραγουδάει έχει μια αινιγματικότητα, δεν καταλαβαίνει ήταν. Εδώ στη Eurovision ήταν λίγο παραπάνω χαζοχαρούμενη από όσο χρειαζόταν, δεν ήταν αυτό το στιλ της., Θα μου πεις ψιλά γράμματα, αλλά οι επιτροπές αυτά μετράνε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.