ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Νέα μόδα στο TikTok: Τραγούδια του Sin Boy, του Light κι άλλων trappers μετατρέπονται σε επιτυχίες του 1950 με τη βοήθεια του AI

Η ωμή και σύγχρονη φύση των στίχων των τραπ τραγουδιών αναμειγνύεται με τη ρομαντική και νοσταλγική αίσθηση της μουσικής του 1950

Νέα μόδα στο TikTok: Τραγούδια του Sin Boy, του Light κι άλλων trappers μετατρέπονται σε επιτυχίες του 1950 με τη βοήθεια του AI

Οι Έλληνες χρήστες φαίνεται πως αγαπούν ιδιαίτερα τα ΑΙ προγράμματα, με το πιο πρόσφατο να μετατρέπει γνωστά ελληνικά τραπ κομμάτια σε επιτυχίες του 1950 και να γίνεται μόδα στο TikTok.

Τι εννοούμε; Δες για παράδειγμα το παρακάτω βίντεο με τον Light να «τραγουδάει» το κομμάτι Mosca, κάπως διαφορετικά:

@trap_on_greece

Γραψτε στα σχολια πιο τραγουδι να ειναι το επομενο😂 #light #capitalmusic

♬ Follow on Instagram Pigouinoulis – trap_on_greece

Ένα ακόμη παράδειγμα είναι το Mama του Sin Boy, που έχει αλλάξει εντελώς ήχο με τη χρήση ΑΙ.

@sigma_arseniko

ΑΚΥΚΛΟΦΌΡΗΤΟ ΜΌΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΟ #brainrot #sigma #sinboy #trap #greekmusic #elladaraomadara

♬ original sound – sigma

Κάπως έτσι, η ωμή και σύγχρονη φύση των στίχων των τραπ τραγουδιών αναμειγνύεται με τη ρομαντική και νοσταλγική αίσθηση της μουσικής του 1950. Το αποτέλεσμα; Διασκεδαστικό και σουρεαλιστικό, όπως λένε και οι περισσότεροι χρήστες του TikTok.

Ταυτόχρονα, βέβαια, υπάρχει και μια ειρωνική διάσταση, καθώς η τραπ μουσική, με το χαρακτηριστικό της ύφος, αποκτά μια απρόσμενη «ευγένεια» μέσω αυτής της χρονικής μεταφοράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εύστοχα διαβάσαμε σε ένα σχόλιο: «Αν τα βάλω στον παππού μου να τα ακούσει, θα μου πει “τότε ακούγαμε μουσική, τώρα δεν βγαίνουν τέτοια κομμάτια”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.