ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέο «καρφί» από Μ.Σεφερλή: «Άλλοι γεννιούνται να κάνουν τον κόσμο να γελάει και άλλοι το προσπαθούν με τις δηλώσεις τους»

Συνεχίζεται η κόντρα με τα ΜΜΕ που τον «χτυπούν» με κάθε ευκαιρία

Νέο «καρφί» από Μ.Σεφερλή: «Άλλοι γεννιούνται να κάνουν τον κόσμο να γελάει και άλλοι το προσπαθούν με τις δηλώσεις τους»

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής θέλοντας να απαντήσει σε όσους τον σχολιάζουν αρνητικά.

Με βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός ανέφερε πως εδώ και 35 χρόνια σημειώνει μεγάλη επιτυχία στον χώρο του θεάτρου, ενώ συμβούλευσε τους επικριτές του να κοιτάξουν τη δική τους δουλειά.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Έτσι καταλαβαίνει κανείς ότι κάποιος είναι λίγος σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης. Όταν αρχίζει να κατηγορεί συναδέλφους του και το κοινό που τους ακολουθεί. Αυτό λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός, δηλαδή “μην πάτε σε αυτόν, δεν είναι καλός, ελάτε σε μένα που είμαι τέλειος”. Δυστυχώς όμως για εσάς, αυτός ο κόσμος, που εσείς κατηγορείτε έχει αλάνθαστο κριτήριο και τοποθετεί τον καθένα εκεί που του αξίζει. Άλλους στην κορυφή και άλλους στα τάρταρα».

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.