ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Προσπάθησαν να μιμηθούν την σκηνή από το «Dirty Dancing»: Η κοπέλα κατέληξε με σπασμένα δόντια (βίντεο)

Η φάση είναι... «Μην το προσπαθήσετε μόνοι στο σπίτι»!

Προσπάθησαν να μιμηθούν την σκηνή από το «Dirty Dancing»: Η κοπέλα κατέληξε με σπασμένα δόντια (βίντεο)

Τη διάσημη στιγμή από τη ταινία «Dirty Dancing» αποφάσισε να μιμηθεί ένα ζευγάρι… αλλά δυστυχώς η κατάληξη δεν ήταν και η καλύτερη αφού η γυναίκα εκτοξεύτηκε με το πρόσωπο σε έναν τοίχο., με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σημαντικά στα δόντια και στο πρόσωπο.

Ενώ έκανε διακοπές στην Προβηγκία της Γαλλίας, η κοπέλα αποφάσισε να περάσει την ώρα της δοκιμάζοντας με τον φίλο της το διάσημο χορό από την επιτυχημένη ταινία του 1987 «Dirty Dancing».

Το ζευγάρι σκέφτηκε ότι θα είχε πλάκα να αναπαραστήσουν τη διάσημη σκηνή με τη Jennifer Grey και τον Patrick Swayze. Δυστυχώς, η προσπάθειά τους κατέληξε σε ένα οδυνηρό ατύχημα.

«Απλώς βαριόμασταν μια μέρα και αποφασίσαμε να το επιχειρήσουμε μερικές φορές», είπε η Bragg. «Υποθέτω ότι σκεφτήκαμε ότι θα ήταν αστείο αν το πετύχουμε. Αλλά στη δεύτερη προσπάθειά μου έπεσα με το πρόσωπο πάνω σε έναν τοίχο».

Το ατύχημα απαιτούσε άμεση ιατρική φροντίδα. Ο σύντροφος της Bragg την μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κόλλησαν προσωρινά τα μπροστινά της δόντια στη θέση τους.

Παρά τη θεραπεία που έλαβε, πέρασε το υπόλοιπο των διακοπών της με δυσφορία, μη μπορώντας να φάει κανονικό φαγητό και αναγκασμένη να μείνει μακριά από τον ήλιο λόγω των τραυμάτων της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα που επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Bragg αντιμετωπίζει πρόσθετες οδοντιατρικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένων ακτινογραφιών και διπλής απονεύρωσης, για την πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.