ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Σάλος στο Χ με την εμφάνιση της Φινλανδίας στον τελικό της Eurovision (βίντεο)

Το αποκαλυπτικό θέαμα της εμφάνισής του μπορεί για άλλους να είχε πλάκα όμως κάποιοι εξοργίστηκαν

Σάλος στο Χ με την εμφάνιση της Φινλανδίας στον τελικό της Eurovision (βίντεο)

Η Φινλανδία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision έκανε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφάνιση.

Όταν η αποστολή βγήκε στη σκηνή στο Μάλμε της Σουηδίας, ο Φινλανδός τραγουδιστής Windows95man φαίνεται ξαπλωμένος μέσα σε ένα τεράστιο αβγό, που σιγά σιγά ανοίγει και αποκαλύπτεται έτσι το εσωτερικό του.

Στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης βγαίνει έξω από αυτό κι ενώ ξεκινάει να ερμηνεύει το κομμάτι «No Rules» αποκαλύπτεται πως… είναι γυμνός από τη μέση και κάτω.

Δείτε την εμφάνισή του στον τελικό:

Αν και φορά ένα εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος για να καλύψει τα ευαίσθητα σημεία μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους κι ενώ ο σκηνοθέτης δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να καλύψει κατά κάποιον τρόπο, τη γύμνια του, υπάρχουν πολλές στιγμές που η πίσω όψη του καλλιτέχνη πρωταγωνιστεί στην κάμερα.

Ο Windows95man πραγματικό όνομα Teemu Keisteri, περιγράφει τον εαυτό του ως «μια ενσάρκωση της δεκαετίας του ’90, που απελευθερώνει έναν άλλοτε δειλό οικογενειάρχη από την καθημερινότητά του».

Το αποκαλυπτικό θέαμα της εμφάνισής του μπορεί για άλλους να είχε πλάκα, όμως κάποιοι εξοργίστηκαν, εξηγώντας με σχόλια στο Twitter πως υπάρχουν και παιδιά που βλέπουν τον διαγωνισμό, ενώ τόνισαν πως ήταν απαράδεκτο η παραγωγή να τον αφήσει να συμμετέχει έτσι.

Η Φινλανδία κατέκτησε τη 19η θέση, λαμβάνοντας μόνο 7 ψήφους από τις επιτροπές και 31 από το κοινό.

Δείτε μερικά σχόλια στο Twitter:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.