ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το Freed from Desire έγινε διασκευή σε… πανηγύρι και έκανε «θραύση» στο TikTok (βίντεο)

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα μαγαζί της περιοχής έπαιζε δυνατά ξένη μουσική κοντά στην πλατεία που είχε στηθεί το πανηγύρι, οπότε η ορχήστρα και η τραγουδίστρια αποφάσισαν να προσφέρουν... ανταγωνισμό

Το Freed from Desire έγινε διασκευή σε… πανηγύρι και έκανε «θραύση» στο TikTok (βίντεο)

«Χαμό» έκανε στο TikTok η πανηγυριώτικη εκδοχή του δημοφιλούς «Freed from Desire».

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα μαγαζί της περιοχής έπαιζε δυνατά ξένη μουσική κοντά στην πλατεία που είχε στηθεί το πανηγύρι, οπότε η ορχήστρα και η τραγουδίστρια αποφάσισαν να προσφέρουν… ανταγωνισμό.

Όπως εξηγεί συγκεκριμένα ο Δημήτρης ο σαξοφωνίστας, «Τρολάραμε στο πανηγύρι! Είχε ένα μαγαζί κοντά μας που έπαιζε ξένη μουσική και μόλις το ακούσαμε, το κάναμε σε τσιφτετέλι», με τους χρήστες να δίνουν ρεσιτάλ στα σχόλια.

«Τα έχουν δυσκολέψει τα πανηγύρια», λέει κάποιος, ενώ άλλοι ρωτούν πληροφορίες για το επόμενο λάιβ.

Βέβαια δεν έλειψαν κι οι 2-3 από αυτούς που έρχονται στον γάμο σου και σου λέν’ «και του χρόνου», που είχαν τις ενστάσεις τους για το… χαμένο πνεύμα των πανηγυριών. Πάντως, σύμφωνα με το βίντεο, οι συντελεστές το χάρηκαν με την ψυχή τους, ενώ νωρίτερα είχαν παρουσιάσει το κανονικό τους πρόγραμμα.

@dimitrisaxophone

♬ πρωτότυπος ήχος – Dimitris saxophone

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.