ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ε.Δημητροπούλου: «Εμείς μπολιάζουμε τα παιδιά μας με ρατσισμό»

«Πιστεύω ότι αν ο καθένας μας βάλει ένα λιθαράκι θα καλυτερέψει η κοινωνία»

Ε.Δημητροπούλου: «Εμείς μπολιάζουμε τα παιδιά μας με ρατσισμό»

«Τα παιδιά από μόνα τους δεν έχουν στο μυαλό τους τον ρατσισμό εκτός αν τον δουν σε κάποιον ενήλικα».

H Eυγενία Δημητροπούλου μίλησε για την κόρη της, Εύα, την οποία υιοθέτησε από τη Σιέρρα Λεόνε.

Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Summer’s Cool» και αρχικά, ανέφερε:

«Πολύ με αγχώνει πώς θα της μεταδώσω κάποια πράγματα, πώς θα σμιλέψω κάποια πράγματα. Σίγουρα με απασχολεί και πώς θα είναι και η κοινωνία».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι αν ο καθένας μας βάλει ένα λιθαράκι, θα καλυτερέψει η κοινωνία».

Όσο για την κόρη της και το πώς αντιλαμβάνεται τη διαφορετικότητά της, σημείωσε: «Η κόρη της αντιλαμβάνεται τη διαφορετικότητά της ως προς το χρώμα, όχι όμως κάτι άλλο. Για παράδειγμα, στο σχολείο της έχει κι άλλα παιδάκια, που έχουν γεννηθεί αλλού».

Εξήγησε επιπλέον, πως τα παιδιά από μόνα τους δεν έχουν στο μυαλό τους τον ρατσισμό, εκτός αν τον δουν σε κάποιον ενήλικα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τώρα που γίνεται 4 ετών, ποτέ δεν έχει σχολιάσει το εξωτερικό χαρακτηριστικό ενός άλλου παιδιού. Κι αυτό νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να το βάλουμε στο κεφάλι μας. Μετά τα “μπολιάζουμε” τα παιδιά μας με ρατσισμό. Η κόρη μου μπορεί να έχει πει “αυτό το παιδί έχει κατσαρά μαλλιά”, αλλά μέχρι εκεί. Πολλές φορές διδάσκομαι από τα παιδιά αυτής της ηλικίας», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.