Ο 77χρονος θρύλος της μουσικής φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά θέματα με την υγεία του, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά πως «πλέον δεν έχουν μείνει πολλά από αυτόν». 

‘Οπως αναφέρει η Daily Mail, ο Elton John μίλησε μετά την προβολή της ταινίας Elton John: Never Too Late στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης την περασμένη Τρίτη, αναφέροντας λεπτομερώς τα όργανα που έχουν αφαιρεθεί από το σώμα του και τα οποία, δεν είναι λίγα.

΄Οπως είπε και ο ίδιος: «Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, δεν μου έχουν μείνει πολλά. Δεν έχω αμυγδαλές, αδενοειδή ή σκωληκοειδή απόφυση. Δεν έχω προστάτη. Δεν έχω δεξί ισχίο και αριστερό ή δεξί γόνατο. Στην πραγματικότητα, το μόνο πράγμα που μου έχει απομείνει είναι ο αριστερός μου γοφός. Αλλά είμαι ακόμα εδώ. Και δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά γι’ αυτό, είστε οι άνθρωποι που με δημιούργησαν».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Elton John αποσύρθηκε από τις live συναυλίες του μετά και την ολοκλήρωση της παγκόσμιας περιοδείας του Farewell Yellow Brick Road, λόγω προβλημάτων υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!