ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ε.Ζουγανέλη – Ν.Συρίγος: Που περνάνε όμορφες καλοκαιρινές διακοπές

Το ζευγάρι απολαμβάνει κοινές διακοπές σε πανέμορφο νησί των Δωδεκανήσων στην Αστυπάλαια

Ε.Ζουγανέλη – Ν.Συρίγος: Που περνάνε όμορφες καλοκαιρινές διακοπές

Το ζευγάρι κυκλοφορεί μαζί σε κοσμικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και όχι μόνο και αποφεύγει να δημοσιεύει κοινά στιγμιότυπα σε facebook και Instagram.

Μπορεί η γνωστή τραγουδίστρια να έλκει την καταγωγή της από τη Μύκονο και να την επισκέπτεται κάθε χρόνο μαζί με τους γονείς της, Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη, ωστόσο όταν θέλει να χαλαρώσει και να περάσει πιο ξένοιαστα, χωρίς να έχει τον φόβο των παπαράτσι, επιλέγει άλλα νησιά, λιγότερο κοσμικά, για τις διακοπές της.

Έτσι φέτος αποφάσισε να επισκεφθεί την Αστυπάλαια, απ’ όπου μοιράστηκε και πολλές ειδυλλιακές εικόνες με τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους της στα social media.

Το ίδιο έπραξε και ο σύντροφός της, ο οποίος βγάζει πολύ ωραίες φωτογραφίες.

Ειδικά όταν έχει στο κάδρο του φακού του την αγαπημένη του, η οποία του πόζαρε χαμογελαστή με φόντο τα μοναδικά τοπία της Αστυπάλαιας.

Πάντως, παρότι το ζευγάρι κυκλοφορεί μαζί σε κοσμικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και όχι μόνο, αποφεύγει να δημοσιεύει κοινά στιγμιότυπα σε facebook και Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τούτη την πάγια τακτική τους ακολούθησαν και στην Αστυπάλαια, όπου πέρασαν απίθανα, καθόσον είναι στα «ντουζένια» του έρωτά τους, και πιθανότατα θα έβγαλαν πολλές selfies παρέα, αλλά δεν κοινοποίησαν καμία στους λογαριασμούς τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.