ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Είναι έγκυος η Ελένη Φουρέιρα; – Η φωτογραφία που έβαλε «φωτιά» στις φήμες

Από το καλοκαίρι και έπειτα, η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει σταματήσει τις live εμφανίσεις της

Είναι έγκυος η Ελένη Φουρέιρα; – Η φωτογραφία που έβαλε «φωτιά» στις φήμες

Φωτιά στις φήμες περί εγκυμοσύνης έβαλε η νέα ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα στα social media.

Από το καλοκαίρι και έπειτα, η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει σταματήσει τις live εμφανίσεις της, αλλά και τις επίσημες εξόδους σε κάποιο κοσμικό event.

Η μόνη φορά που την εντόπισαν οι κάμερες ήταν πριν μερικές ημέρες, όταν είχε βρεθεί σε εστιατόριο μαζί με την παρέα της και μάλιστα τότε δεν είχε κρύψει και την έντονη δυσαρέσκειά της για τα φλας στράφηκαν επάνω της.

Αισθητά όμως έχουν μειωθεί και οι αναρτήσεις της στα social media και, όταν αυτές γίνονται είναι πλέον με ρούχα που καλύπτουν την περιοχή της κοιλιάς.


Ωστόσο, στο post που έκανε το απόγευμα της Κυριακής, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε και δυο εικόνες στις οποίες, παρότι είναι κοντινές, φαίνεται να έχει λίγο φουσκωμένη κοιλιά κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τους ακόλουθούς της στο instagram.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να της ευχηθούν, ενώ υπήρχαν και κάποια σχόλια που υποστήριζαν ότι δε θα έπρεπε να ασχολούμαστε με ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και πως αν η ίδια θέλει να ανακοινώσει κάτι, θα το κάνει όταν κρίνει η ίδια ότι είναι έτοιμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.