ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Εμφάνιση-σοκ από την Κέιτι Πέρι: Παρουσιάστηκε σε εκδήλωση της Vogue στο Παρίσι σχεδόν γυμνή

Φορούσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα που άφηνε ελάχιστα στην φαντασία

Εμφάνιση-σοκ από την Κέιτι Πέρι: Παρουσιάστηκε σε εκδήλωση της Vogue στο Παρίσι σχεδόν γυμνή

Η Κέιτι Πέρι, εμφανίστηκε με ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα, στο σόου της Vogue στο Παρίσι την Κυριακή, όπου επί της ουσίας ήταν πρακτικά γυμνή.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram, η 39χρονη τραγουδίστρια επέλεξε ένα φόρεμα  το οποίο ήταν δημιουργία της εταιρείας Noir Kei Ninomiya.

Πρόκειται για ένα φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια και πολλά ανοίγματα μαζί με μια πληθώρα λουλουδιών για στόλισμα.

Είναι σαφές ότι η Κέιτι Πέρι δεν φορούσε εσώρουχα.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση της Vogue ήταν αφιερωμένη στα σχήματα, τα σχέδια και τις μορφές της δεκαετίας του ’80.

Προχθές η Κέιτι Πέρι φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα και ενθουσίασε το διαδικτυακό κοινό της στο Instagram.

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράζεται συχνά, στιγμιότυπα και βίντεο από την καθημερινή της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με ένα μαύρο φόρεμα, με αρκετά βαθύ ντεκολτέ.

Συγκεκριμένα, η Κέιτι Πέρι άνοιξε το φερμουάρ του φορέματος, ώστε να κάνει τη λήψη ακόμα πιο σέξι και στη λεζάντα της δημοσίευσής της, προώθησε το νέο της τραγούδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κομμάτι θα έχει τον τίτλο «Woman’s World» και θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.