ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Emma Kotos: Το μοντέλο που κάνει όλους τους άνδρες να «πέφτουν» στα πόδια της (φώτο)

Αν ακόμη σκέφτεσαι να πατήσεις το μαγικό κουμπί του «follow» στο Instagram, μερικές φωτογραφίες θα σε πείσουν

Emma Kotos: Το μοντέλο που κάνει όλους τους άνδρες να «πέφτουν» στα πόδια της (φώτο)

Η Emma Kotos είναι influencer και μοντέλο και όλοι οι άνδρες έχουν πάθει «έρωτα» μαζί της.

Αν ακόμη σκέφτεσαι να πατήσεις το μαγικό κουμπί του «follow» στο Instagram αναφορικά με την Emma Kotos, έχεις 1.300.000 λόγους για να το κάνεις. Όσοι ακριβώς και οι ακόλουθοί της στη δημοφιλή πλατφόρμα.


Μοντέλο και influencer, η Emma γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου του 1998 στο Σιάτλ και δηλώνει ευλογημένη που μεγάλωσε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Στη χώρα που δίνει ευκαιρίες και αν καταφέρεις να επιβιώσεις, τότε είναι ικανή να σου προσφέρει όλα τα καλούδια του κόσμου.

Η Emma Kotos ανήκει στην οικογένεια του Arsenic και του Playboy, δύο brands που αγκαλιάζουν το sexiness, τη γυναικεία ενδυνάμωση, τη θηλυκότητα και τον άνδρα που σέβεται τον εαυτό του. Τον άνδρα που δε φοβάται να ρισκάρει, να παίξει, να νιώσει όμορφα με την αρρενωπότητά του.

Η 24χρονηπλέον Emma λατρεύει τα ταξίδια, το καλό κρασί, το ποιοτικό φαγητό και την… τεμπελιά. Στον ελεύθερό της χρόνο, της αρέσει να ξαπλώνει στον καναπέ και να λιώνει στο Netflix με τις ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.