ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...

Ένα ταιριαστό μουσικό δίδυμο: Σκύλος «τραγουδά» μαζί με έναν άντρα και γίνεται viral (βίντεο)

Το σκυλί «συμπληρώνει» τον άντρα σε κάθε μουσικό κενό που αφήνει

Ένα ταιριαστό μουσικό δίδυμο: Σκύλος «τραγουδά» μαζί με έναν άντρα και γίνεται viral (βίντεο)

Τις εντυπώσεις έχει κερδίσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει έναν άντρα και το σκύλος του να συγκροτούν ένα μοναδικό και αυθόρμητο ντουέτο.

Συγκεκριμένα όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, διάρκειας ενός λεπτού και κάτι, ο άντρας ξεκινά πρώτος το τραγούδι με το αποκορύφωμα να έρχεται λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όταν ο πιστός σκύλος του αποφασίζει να συμμετάσχει.

Τη στιγμή που ο άντρας τραγουδάει, ο σκύλος, σηκώνει ξαφνικά το κεφάλι του και αρχίζει να γαβγίζει μελωδικά σε τέλεια αρμονία!

Το timing, ο ενθουσιασμός και η αδιαμφισβήτητη γοητεία του σκύλου κάνουν το βίντεο viral από τη στιγμή της δημοσίευσής τους, αποτελώντας μια όμορφη νότα και φτιάχνοντας τη διάθεση σε κάθε άτομο που το βλέπει.

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

@dogs.509

Singing dog#dog #dogs #singingdog

♬ original sound – Dogs

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.