ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φ.Τσαγκρίδης: Ξεπέρασε για τα καλά την Κατερίνα Καινούργιου – Η Κ.Εμπειρίκου είναι νέα, ωραία και ερωτευμένη μαζί του

Η νέα τους φωτογραφία μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

Φ.Τσαγκρίδης: Ξεπέρασε για τα καλά την Κατερίνα Καινούργιου – Η Κ.Εμπειρίκου είναι νέα, ωραία και ερωτευμένη μαζί του

Τον έρωτα στα μάτια της Κάθριν Εμπειρίκου φαίνεται πως βρήκε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο εγγονός του αείμνηστου Περικλή Παναγόπουλου είναι από τους περιζήτητους εργένηδες ενώ η Κάθριν Εμπειρίκου είναι της γνωστής οικογενείας Εμπειρίκων με καταγωγή από την Άνδρο.

Η Κάθριν Εμπειρίκου έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία και παππούς της ήταν ο Γιώργος Εμπειρίκος, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της ναυτιλίας και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης. Ήταν παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Harrison LeFrak με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα τετράχρονο γιο.

Ο 32χρονος εφοπλιστής πριν από λίγους μήνες, είχε βρεθεί καλεσμένος σε γάμο, όπου και είχε ποζάρει με την κληρονόμο δίπλα στον Νικόλα Κρόκο και τη σύντροφό του, Αλίκη που ήταν επίσης προσκεκλημένοι.

Ωστόσο, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κάθριν Εμπειρίκου πριν από λίγες ώρες, ανέβασαν στα social media μία νέα κοινή φωτογραφία, φουντώνοντας έτσι τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Στη φωτογραφία βλέπουμε και τη Βικτώρια Φασιανού, κόρη του εμβληματικού ζωγράφου, Αλέκου Φασιανού ο οποίος πριν από 1,5 χρόνο έφυγε από τη ζωή.

Ποια είναι όμως η Καθριν Εμπειρίκου;

Η Κάθριν Εμπειρίκου είναι το νεότερο μέλος της δυναστείας των Εμπειρίκων, που έχουν καταγωγή από την Άνδρο.

Παππούς της υπήρξε ο Γιώργος Εμπειρίκος, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της ναυτιλίας και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης, με πίνακες του Βαν Γκογκ, του Ελ Γκρέκο, του Γκόγια, του Καντίνσκι, του Πικάσο και του Σεζάν στην ιδιωτική συλλογή του.

Οι γονείς της Κάθριν, Αριστείδης και Νάταλι, ζουν στο Λονδίνο και αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις. Η Κάθριν Εμπειρίκου έχει σπουδές Κοινωνιολογίας και οργανώνει φιλανθρωπικά events.

Μεγάλη αδυναμία της Κάθριν Εμπειρίκου ήταν η αριστοκράτισσα γιαγιά της Ντόντα Βορίδη, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2015.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, ο χωρισμός της Κάθριν Εμπειρίκου από τον δισεκατομμυριούχο Χάρισον ΛεΦρακ, ήρθε πολύ απρόσμενα, καθώς το ζευγάρι –που είχε αποκτήσει ένα γιο το 2019– θεωρείτο πολύ ευτυχισμένο όσο και χαμηλών τόνων.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2017, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι και σήμερα αν έχει εκδοθεί το διαζύγιό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.