Σε όλους μας έχει τύχει, να μας περισσέψει κρέας για την επόμενη μέρα.

Ωστόσο αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι το πώς πρέπει να το ζεστάνουμε σωστά ώστε να είναι ασφαλές για κατανάλωση αλλά και νόστιμο.

Πώς ξαναζεσταίνουμε, λοιπόν, σωστά κοτόπουλο και άλλα στεγνά κρέατα;

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είστε υπομονετικοί για να μην σας ξεραθεί το κρέας. Αρχικά βάλτε το κρέας σε ένα ταψί στον φούρνο και ζέστανε το στους 200-250 βαθμούς για 15-20 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εναλλακτικά, αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε φούρνο, βάλτε το σε ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι και ζέστανε το για 1-2 λεπτά φροντίζοντας να το γυρίσετε και από τις δύο μεριές.