Υλικά συνταγής

300γρ. φασόλια

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 ματσάκι μαϊντανός (ψιλοκομμένα φύλλα)

2 καρότα τριμμένα

4 ντομάτες ώριμες στον τρίφτη

1 κ.σ. πελτές ντομάτας

2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε φέτες

6 κ.σ. ελαιόλαδο

1 λεμόνι (ο χυμός του)

1 κ.σ. κοφτή ρίγανη

1 κ.σ. κοφτή πάπρικα κόκκινη γλυκιά

1 κ.γ. μπούκοβο

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

1. Μουλιάζουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ αφού πρώτα τα πλύνουμε καλά. Την επόμενη μέρα πετάμε το νερό και βάζουμε σε κατσαρόλα τα φασόλια με κρύο νερό να βράσουν σε δυνατή φωτιά. Το νερό στα φασόλια δεν πρέπει να είναι πολύ, να τα σκεπάζει περίπου 1 δάχτυλο.

Διαβάστε την υπόλοιπη εκτέλεση της συνταγής ΕΔΩ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!