Ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, μίλησε για το lockdown στην εστίαση και τις επιπτώσεις που έχει αυτό σε καταστηματάρχες και εργαζομένους.
«Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί όταν ανοίξουμε. Η κυβέρνηση βοηθάει όσο μπορεί και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για το μέλλον», είπε ο σεφ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Για το θέμα του ανοίγματος της εστίασης, ο κ. Σκαρμούτσος είπε ότι το άνοιξε-κλείσε δεν μπορεί να λειτουργήσει στην εστίαση. Το «ακορντεόν» θα είναι ο θάνατος της εστίασης, είπε χαρακτηριστικά. «Καλύτερα να ανοίξουμε μια και καλή το καλοκαίρι».
Ο σεφ εκτίμησε, επίσης, ότι τα Χριστούγεννα του 2021 θα είμαστε πιο κοντά στην κανονικότητά μας και ότι τα μέτρα φέτος το καλοκαίρι θα είναι πιο σκληρά.
Ωστόσο, οι άνθρωποι της εστίασης δηλώνουν διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να έχουν κόσμο στα μαγαζιά τους.
«Υπάρχει μεγάλη θλίψη, ειδικά όταν σε παίρνουν οι εργαζόμενοί σου και δεν ξέρεις τι να τους απαντήσεις», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Τέλος, σχετικά με το αν θα κρατήσουν τον ίδιο αριθμό προσωπικού όταν ανοίξουν ο κ. Σκαρμούτσος τόνισε πως θεωρούν δεδομένο να κρατήσουν όλο το προσωπικό ακόμα και να προσλάβουν περισσότερο κόσμο, καθώς σκέφτονται και καινούρια κόνσεπτ μέσα στην καραντίνα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.