ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυτή είναι η πιο καυτερή πιπεριά στον κόσμο που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο

Ονομάζεται «ανάσα του δράκου»

Αυτή είναι η πιο καυτερή πιπεριά στον κόσμο που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο

Κι όμως, μία καυτερή πιπεριά μπορεί να προκαλέσει αναφυλακτικό σοκ και να οδηγήσει σε θάνατο.

Το τσίλι που καλλιεργεί στον κήπο του ένα ουαλός σεφ, μπορεί να προκαλέσει το μοιραίο.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Mirror, πρόκειται για την πιο καυτερή πιπεριά στον κόσμο που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και το θάνατο.

Η «ανάσα του δράκου», όπως την «βάπτισε» ο ουαλός σεφ, Μάικ Σμιθ , καλλιεργείται για ιατρικούς λόγους καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους γιατρούς ως αναισθητικό.Τα έλαια που εμπεριέχει είναι τόσο ισχυρά που μπορούν να μουδιάσουν το δέρμα.

Ο Μάικ Σμιθ , κάτοικος της St Asaph στη Βόρεια Ουαλία, καλλιεργεί στον κήπο του πιπεριές και λαχανικά τα τελευταία επτά χρόνια, όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Post.

«Καθώς νιώθουμε το στόμα μας να καίει, οι αεραγωγοί κλείνουν κι έχουμε την αίσθηση ότι μας κόβεται η αναπνοή», υποστηρίζει ο 53χρονος Σμιθ.

Ο ίδιος την έχει δοκιμάσει με την άκρη της γλώσσας του. Κι όταν ένιωσε να παίρνει το στόμα του φωτιά,  την  έφτυσε σε περίπου 10 δευτερόλεπτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος έχει ονομάσει την δημιουργία του “ανάσα του δράκου”, ενώ η πιπεριά καλλιεργείτε και για ιατρικούς σκοπούς, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους γιατρούς ως αναισθητικό αφού τα έλαια που περιέχει είναι τόσο ισχυρά που μουδιάζουν το δέρμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.