Η πίτσα είναι το φαγητό που αγαπούν μικροί και μεγάλοι και συνοδεύει τέλεια, βραδιές με παρέα και φίλους.
Και το πιο ωραίο είναι να φτιάχνεις τη δική σου στο σπίτι ειδικά το σαββατοκύριακο.
Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές συνταγές τόσο για τη ζύμη όσο και για τη σάλτσα. Ωστόσο, υπάρχει ένα κόλπο που δεν γνωρίζουν πολλοί και θα απογειώσει τη γεύση στη ζύμη σας αλλά και θα την κάνει πιο τραγανή.
Το μυστικό είναι η τριμμένη παρμεζάνα, την οποία θα βάλεις στην ζύμη την ώρα που την φτιάχνεις. Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα. Εκτός από την έξτρα γεύση που θα προσθέσει στην πίτσα, η παρμεζάνα θα δώσει μια πιο παχιά υφή και η ζύμη θα γίνει ακόμη πιο τραγανή. Δοκίμασέ το και θα εκπλαγείς.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.