(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 10/12, 23.30):
Η ελληνική κουζίνα ξεχώρισε και βραβεύτηκε ως η καλύτερη για τη σεζόν 2024-25 στα βραβεία του Taste Atlas.
Εδέσματα όπως η γραβιέρα Νάξου, το σαγανάκι, τα παϊδάκια, η γραβιέρα Κρήτης και το κοντοσούβλι έδωσαν την Ελλάδα την πρωτιά.
Οι 20 κορυφαίες κουζίνες στον κόσμο
Μετά την Ελλάδα, στη δεύτερη θέση ακολουθεί η ιταλική κουζίνα, στην τρίτη η μεξικάνικη και στην τέταρτη η ισπανική.
Αναλυτικά οι 20 κορυφαίες κουζίνες στον κόσμο:
Τα δέκα ελληνικά πιάτα με την υψηλότερη βαθμολογία