ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γ.Τσαλίκης για Σ.Τσιτσιπά: «Τι να ΜΗ γίνεις όταν μεγαλώσεις…Είσαι απαράδεκτο και κάκιστο παράδειγμα»

«Να μη ξεφτιλίζεις έτσι τους γονείς σου δημόσια και να μη ξεφτιλίζεσαι και εσύ»

Γ.Τσαλίκης για Σ.Τσιτσιπά: «Τι να ΜΗ γίνεις όταν μεγαλώσεις…Είσαι απαράδεκτο και κάκιστο παράδειγμα»

Ο Γ.Τσαλίκης  αισθάνθηκε ετεροντροπή με τον τρόπο που μίλησε στον Α.Τσιτσιπά ο Σ.Τσιτσιπάς αλλά και πως “με πιάνει δύσπνοια με την ιδέα ότι το παιδί μου θα με ξεφτίλιζε έτσι παγκοσμίως” και δεν παρέλειψε μάλιστα να κάνει mention τον αθλητή στην ανάρτησή του.

Ο διάσημος τενίστας επέρριψε ευθύνες στον πατέρα του και προπονητή του για την ήττα και τον συνακόλουθο αποκλεισμό του και τον απείλησε με απόλυση.

Όλα αυτά διατυπωμένα με κάθε άλλο παρά ευγενικό τρόπο, σε ζωντανή αναμετάδοση.

Όπως ήταν αναμενόμενο η συμπεριφορά του αθλητή δεν έμεινε ασχολίαστη από τους φίλους του αθλήματος. Ανάμεσά τους και ο Γ.Τσαλίκης, ο οποίος ανάρτησε βίντεο από το συγκεκριμένο επεισόδιο που προβλήθηκε ζωντανά στην τηλεόραση, με την υποσημείωση: «Τι να ΜΗ γίνεις όταν μεγαλώσεις.. Είσαι απαράδεκτο και κάκιστο παράδειγμα».

Και σαν να μην έφτανε η επισήμανση, ο τραγουδιστής εξήγησε αναλυτικά στη λεζάντα τους λόγους που η συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά τον έκανε να νιώσει ντροπή.

«Υπάρχουν οι αθλητές όπως ο Πετρουνιας, ο Μανόλο, η Ντρισμπιώτη, η Γκουντουρά και άλλοι πολλοί που μας συγκινούν , μας εμπνέουν, μας γεμίζουν αισιοδοξία γιατί είναι “φαροι” σε μια κοινωνία που αγωνίζεται μέσα στο σκοτάδι , που αποτελούν ή που θα θέλαμε να αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά μας ..

Και υπάρχουν και αυτοί που τους αγαπάμε , τους στηρίζουμε , τους θαυμαζουμε και μας ξενερώνουν ..

Στέφανε αγόρι μου χρειάζεται μεγάλος αγώνας να είσαι πρωταθλητής αλλά χρειάζεται εξίσου μεγάλη εκπαίδευση να είσαι σωστός άνθρωπος, να προσπαθείς να διαχειρίζεσαι το θυμό σου , να μη ξεφτιλίζεις έτσι τους γονείς σου δημόσια και να μη ξεφτιλίζεσαι κι εσυ ..

Άμα δε γουσταρεις να συμπορεύεσαι μαζί τους αθλητικά κοψτο..

Αλλιώς εφοσον ειναι επιλογή σου τίμησε την και μαζέψου ..

Μας κανεις και αισθανόμαστε άσχημα και ετεροντροπή δηλαδή ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου και φυσικα αν μπω στη θέση του πατερα σου (γιατί έχω παιδιά λίγο μικρότερα σου) με πιανει δύσπνοια με την ιδέα ότι το παιδί μου θα με ξεφτίλιζε έτσι παγκοσμίως ..

Δούλεψε τον εαυτο σου, διαχειρισου το θυμό σου, νίκησε τους δαίμονες σου για να πάρεις και αυτό που σου αξίζει αθλητικά ..

Οι μεγαλοι αθλητές συνήθως είναι και μεγάλες προσωπικότητες ..

Grow up and show some f@##in respect !»

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.