Τελικά, τον Ζελένσκι έπρεπε να είχαμε το 2010. Θα ζητούσε κι άλλα 350 δισ. από την τρόικα και το ΔΝΤ...

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μετά το “Καφέ της Χαράς” έχασα δουλειές στο θέατρο – Δεν με θεωρούσαν ποιοτικό»

«Υπάρχουν άνθρωποι στη δουλειά που βάζουν ετικέτες - Εμείς δεν βλέπουμε έτσι τους συναδέλφους μεταξύ μας»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μετά το “Καφέ της Χαράς” έχασα δουλειές στο θέατρο – Δεν με θεωρούσαν ποιοτικό»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε καλεσμένος στο «The Night Show», το βράδυ της Τρίτης (25/02) και μίλησε για τις καταστάσεις αδιαφορίας που βρέθηκε αντιμέτωπος ειδικά στο θέατρο, μετά την συμμετοχή του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Το Καφέ της Χαράς».

Όπως είπε, ο ρόλος που υποδύθηκε ήταν ο λόγος που δεν τον θεωρούσαν ποιοτικό, για αυτό και έχασε αρκετές δουλειές στο θέατρο. Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις κόρες του και για την απόφασή τους να κάνουν συναυλίες με το όνομα «Σκιαδαρέσες».

«Δεν θέλω από τώρα να κάνω απολογισμό, κρατάω μέσα μου την ελπίδα ότι θα δουλεύω για αρκετά χρόνια ακόμα. Είμαι ευχαριστημένος από την επαγγελματική μου πορεία, σε ένα 80% πέρασα υπέροχα.

Εξακολουθεί να υπάρχει ο διαχωρισμός στους ηθοποιούς. Τώρα όμως κάνουν οι «ποιοτικοί» τηλεόραση. Μέχρι πριν όσοι κάναμε τηλεόραση δεν ήμασταν ποιοτικοί.

Υπάρχουν άνθρωποι στη δουλειά που βάζουν ετικέτες, εμείς δεν βλέπουμε έτσι τους συναδέλφους μεταξύ μας. Μετά το «Καφέ της Χαράς», έχασα δουλειές στο θέατρο», ανέφερε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το πώς του φαίνεται το όνομα «Σκιαδαρέσες» που διάλεξαν οι κόρες του για το συγκρότημά τους , ο ηθοποιός αντέδρασε αμήχανα λέγοντας:

«Μη μου το ρωτάς αυτό το πράγμα, γιατί μου το ρώτησαν και από μια άλλη εκπομπή και μετά το συζητούσαν όλη μέρα. Είχα πει ότι στην αρχή δεν μου άρεσε το όνομα του συγκροτήματος αλλά αυτό τους άρεσε αυτό επέλεξαν.

Οι κόρες μου δεν δίνουν συνεντεύξεις και ρωτάνε εμένα. Είμαι «γκρούπι», πηγαίνω συνέχεια στις συναυλίες τους. Έχουν ανοίξει τα φτερά τους», απάντησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.