ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εκλεκτοί καλεσμένοι θα δώσουν το «παρών» στον γάμο του «Greek Freak»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στη λίστα, όπως και η Σερένα Γουίλιαμς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εκλεκτοί καλεσμένοι θα δώσουν το «παρών» στον γάμο του «Greek Freak»

Από το βράδυ της Παρασκευής (31/8), ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τον γάμο του «Greek freak», Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Μεσσηνία, με την επί χρόνια αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ, παρουσία πολλών διάσημων και εκλεκτών καλεσμένων.

Οι εορτασμοί για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (01/09/24), ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν λαμπεροί καλεσμένοι, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να βρίσκεται στη λίστα.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό ρεπόρτερ, Drake Bentley του USA Today, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς και ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται να βρεθούν στην Πύλο και το Costa Navarino, όπου θα γίνει ο γάμος του ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής Ελλάδας, για να γιορτάσουν μαζί με το ζευγάρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει πάντως υποχρεώσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή και έτσι μένει να φανεί αν θα προλάβει ένα ταξίδι «αστραπή» στην Ελλάδα, για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.