ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

102χρονη δίνει το μυστικό της μακροζωίας: «Καλό σεξ και καλό κρασί για να φτάσετε τα 100»

Η υπέργηρη γυναίκα πιστώνει την ικανοποιητική και ευτυχισμένη ζωή της στις καλές στιγμές που είχε στο… κρεβάτι!

102χρονη δίνει το μυστικό της μακροζωίας: «Καλό σεξ και καλό κρασί για να φτάσετε τα 100»

Αν έχεις απελπιστεί που περνάνε τα χρόνια και εσύ μένεις στάσιμος χωρίς σχέση κτλ… πάρε κουράγιο από την 102χρονη που θεωρεί το μυστικό της μακροζωίας το καλό σεξ και το καλό κρασί!

Το μυστικό της μακροζωίας βρίσκεται στη λίμπιντο, σύμφωνα με τη Joyce Jackman, η οποία γιόρτασε τα 102α γενέθλιά της στις 9 Μαΐου και πιστώνει την ικανοποιητική και ευτυχισμένη ζωή της στις καλές στιγμές που είχε στο… κρεβάτι.

«Το καλό σεξ και το καλό κρασί» είναι αυτά που η Βρετανίδα Joyce εντοπίζει ως τα «κλειδιά» της μακρόχρονης ζωής της, λέγοντας στο προσωπικό του οίκου ευγηρίας που ζει στο Έσσεξ ότι ο συνδυασμός αυτός τη βοήθησε να ζήσει για περισσότερο από έναν αιώνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CLIPS (@clips)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.