ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μαύρα σύννεφα» στον ορίζοντα του τουρισμού για το 2025...
prodeals

Το σημείο στην κουζίνα που «τραβά» τις κατσαρίδες

Τι πρέπει να κάνετε

Το σημείο στην κουζίνα που «τραβά» τις κατσαρίδες

Αδιαμφισβήτητα, «πονοκέφαλο» για κάθε νοικοκυριό αποτελούν οι κατσαρίδες.

Μάλιστα, τα συγκεκριμένα έντομα έχουν την… τάση να «πετάγονται» από το πουθενά, αλλά κυρίως σε δύο μέρη του σπιτιού. Το πρώτο είναι το μπάνιο, αλλά το δεύτερο είναι αυτό που προκαλεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο, μια και μιλάμε για την κουζίνα.

Μάλιστα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο στην κουζίνα, το οποίο τραβάει τις κατσαρίδες σε υπερβολικό βαθμό. Βλέπετε, τα εν λόγω έντομα «λατρεύουν» τα μέρη που υπάρχουν υγρασία, σκοτάδι και έντονη ζέστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στο σημείο που έχετε την… καφετιέρα σας. Έτσι, η πιο σωστή… λύση είναι η καλή καθαριότητα της συγκεκριμένης συσκευής ανά τακτά χρονικά διαστήματα και θα χρειαστείτε να χρησιμοποιήσετε και ξύδι, μια και είναι ένα από τα συστατικά που δεν αντέχουν τα συγκεκριμένα έντομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.