ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ινδία: 7χρονος ήθελε να μοιάσει στον Σπάιντερμαν και τα κατάφερε (βίντεο)

Ινδία: 7χρονος ήθελε να μοιάσει στον Σπάιντερμαν και τα κατάφερε (βίντεο)

Ένας 7χρονος από την Ινδία έβλεπε καθημερινά στην τηλεόραση κινούμενα σχέδια με το Σπάιντερμαν και ταυτίστηκε τόσο πολύ μαζί του που ήθελε να του μοιάσει.

Το παράδοξο είναι πως ο μικρός Γιασάρθ Σινγκ τα κατάφερε, αφού πλέον μπορεί να ανεβαίνει στους τοίχους, όπως κάνει ο Πίτερ Πάρκερ όταν φοράει τη στολή του.

«Ο 7χρονος Γιασάρθ Σινγκ είναι ένα αληθινός Σπάιντερμαν, που αψηφά τη βαρύτητα και σκαρφαλώνει στους τοίχους του σπιτιού του στην Καμπούρ. Του άρεσε να βλέπει κινούμενα σχέδια με τον άνθρωπο-αράχνη στην τηλεόραση», σχολίασε ο χρήστης που ανέβασε στο Twitter το βίντεο με το αγόρι-Σπάιντερμαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.