Σε όλους μας έχει τύχει να μας περισσέψει λίγο από το κρασί που ανοίξαμε, με αποτέλεσμα να αναζητούμε ασφαλείς τρόπους για να το φυλάξουμε.
Τι πρέπει να κάνεις:
Χύσε το κρασί σε μια παγοθήκη, κάλυψέ τη με μεμβράνη τροφίμων και βάλ’ τη στην κατάψυξη.
Έτσι έχεις έτοιμες μερίδες κρασιού για να προσθέτεις σε κάθε συνταγή που τις χρειάζεται, από σάλτσες και σούπες μέχρι ριζότο και ένα σωρό βραστά.
Ακόμα και αν δεν τις ζητάει, τα παγάκια κρασιού θα χαρίσουν μεγαλύτερη γευστική πολυπλοκότητα σε κάθε πιάτο…
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.