Σε όλους μας έχει τύχει να μας περισσέψει λίγο από το κρασί που ανοίξαμε, με αποτέλεσμα να αναζητούμε ασφαλείς τρόπους για να το φυλάξουμε.

Τι πρέπει να κάνεις:

​Χύσε το κρασί σε μια παγοθήκη, κάλυψέ τη με μεμβράνη τροφίμων και βάλ’ τη στην κατάψυξη.

Έτσι έχεις έτοιμες μερίδες κρασιού για να προσθέτεις σε κάθε συνταγή που τις χρειάζεται, από σάλτσες και σούπες μέχρι ριζότο και ένα σωρό βραστά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα και αν δεν τις ζητάει, τα παγάκια κρασιού θα χαρίσουν μεγαλύτερη γευστική πολυπλοκότητα σε κάθε πιάτο…