ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Άφωνοι» οι κάτοικοι της Πάτρας: Youtuber περπάτησε όλο το κέντρο της πόλης με αποκαλυπτικό μαγιό Borat (βίντεο)

Περπάτησε σε πολυσύχναστα σημεία, όπως η Πλατεία Όλγας και η Ρήγα Φερραίου

«Άφωνοι» οι κάτοικοι της Πάτρας: Youtuber περπάτησε όλο το κέντρο της πόλης με αποκαλυπτικό μαγιό Borat (βίντεο)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της Πάτρας με το θέαμα που αντίκρισαν στο κέντρο της πόλης. Ένας νεαρός αποφάσισε να κάνει το Borat Challenge, διανύοντας τους δρόμους της πόλης με το αποκαλυπτικό πράσινο μαγιό.

Ο λόγος για τον YouTuber Φωτεινό Μουλά, που αποφάσισε να κάνει το viral challenge στο κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας, περπατώντας σε πολυσύχναστα σημεία, όπως η Πλατεία Όλγας και η Ρήγα Φερραίου.

Αφού μεταμφιέστηκε με την σχετική περούκα και το μουστάκι, ο νεαρός YouTuber έμεινε μόνο με το αποκαλυπτικό πράσινο ολόσωμο μαγιό και ξεκίνησε την βόλτα του σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, με την κάμερα να τον ακολουθεί και να καταγράφει τις αντιδράσεις. «Σε καμαρώνουν όλοι, μοντέλο είσαι!», του έλεγαν οι φίλοι του που τον συνόδευαν.

Μιλώντας στο dete.gr, δήλωσε: «Το έκανα για την πλάκα μου, για να γελάσουμε εγώ και η παρέα μου. Είναι ένα μήνυμα στον κόσμο για να βάλει λίγη τρέλα στη ζωή του. Ο κόσμος στην αρχή με κοιτούσε λίγο περίεργα αλλά μετά γελούσε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.