ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυστραλία: Ένας Έλληνας ανάμεσα στους πιο σέξι και γυμνασμένος πυροσβέστες που φωτογραφήθηκαν για το ημερολόγιο του 2025

Στα στιγμιότυπα που έχουν κυκλοφορήσει και στα social media, άντρες ποζάρουν ημίγυμνοι στον φακό μέσα σε φωτιές ή νερά ή ποζάρουν με μάνικες

Αυστραλία: Ένας Έλληνας ανάμεσα στους πιο σέξι και γυμνασμένος πυροσβέστες που φωτογραφήθηκαν για το ημερολόγιο του 2025

Φωτογράφιση για το ημερολόγιο του 2025 έκαναν οι πιο σέξι και γυμνασμένοι πυροσβέστες από την Αυστραλία.

Σκοπός του Aus Firefighter Calendar είναι η συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικές οργανώσεις. Το ημερολόγιο κυκλοφορεί από το 1993 και φέτος, επέστρεψε για 32η χρονιά. Στα στιγμιότυπα που έχουν κυκλοφορήσει και στα social media, άντρες ποζάρουν ημίγυμνοι στον φακό μέσα σε φωτιές ή νερά ή ποζάρουν με μάνικες.

Φέτος, ανάμεσα στη συλλογή με τις φωτογραφίες «φιγουράρει» κι ένας Έλληνας ομογενής. Ο λόγος για τον Στίβεν (Σταύρο) Γιαννόπουλο.

Ο νεαρός φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μπεζ παντελόνι με τιράντες, ενώ στα χέρια του κρατά τα εργαλεία του. Το σώμα του είναι γεμάτο τατουάζ, ενώ στο κάτω μέρος της κοιλιάς του γράφει στα ελληνικά: «Καλή ζωή».

Μιλώντας στην εφημερίδα της ομογένειας, «Νέος Κόσμος», ο ίδιος αναφέρει πως η συμμετοχή του στο ημερολόγιο σηματοδοτεί το πρώτο του ταξίδι στην Αυστραλία.

«Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους που εργάζονταν στα παρασκήνια, αλλά και καταπληκτικούς πυροσβέστες. Επίσης, δεν έχω κρατήσει ποτέ στη ζωή μου κοάλα, κάτι που το βρήκα ιδιαίτερα ωραίο. Συνολικά, η εμπειρία ήταν φοβερή και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα, τώρα που κυκλοφόρησαν τα ημερολόγια», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ελληνοκαναδός πυροσβέστης έχει ρίζες από τη Σπάρτη, από όπου κατάγεται ο πατέρας του, ενώ έχει μεγαλώσει στον Καναδά. Φοίτησε σε ελληνικό σχολείο στο δημοτικό, ενώ οι φίλοι του είναι ως επί το πλείστον, Έλληνες.

Από μικρός είχε όνειρο να γίνει πυροσβέστης. «Κάποτε ήθελα να γίνω πυροσβεστικό όχημα και όχι πυροσβέστης, αυτό είναι το γνωστό αστείο που αναφέρεται στην οικογένεια. Στη συνέχεια, μεγάλωσα και συνειδητοποίησα ότι δεν είναι υπερήρωες, αλλά πραγματικοί άνθρωποι και ότι είναι μια πραγματική δουλειά. Αυτό με προσέλκυσε ακόμη περισσότερο και μόλις μπήκα στην πυροσβεστική ακαδημία, απλά ερωτεύτηκα τη δουλειά, και δεν κοίταξα ποτέ πίσω», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.