Bartenders και mixologists, αποκαλύπτουν τα 4… χειρότερα ποτά που δεν θέλετε να παραγγείλετε σε ένα μπαρ με συγχρωτισμό.

Δείτε αναλυτικά:

Long Island Iced Tea Cocktail

Ο συνδυασμός με βότκα, τεκίλα, ρούμι, triple sec και τζιν είναι μια συνταγή για να μπείτε σε ανεβαστική διάθεση, ωστόσο, σύμφωνα με τον Τζέιμι Ρόμπινσον που εργάζεται στο Outrigger Reef Waikiki Beach Resort, το κοκτέιλ Long Island Iced Tea είναι απαγορευτικό, ειδικά σε ένα πολυσύχναστο μπαρ, καθώς εμπλέκονται πάρα πολλά συστατικά και είναι χρονοβόρο. «Δεν θα το απολαύσετε ούτε εσείς, ενώ θα κάνετε δύσκολη και τη ζωή του εργαζόμενου» τονίζει.

Bloody Mary

Οι bartenders ελπίζουν να… απαγορευτούν όσοι παραγγέλνουν Bloody Mary, με τον Αλί Μεσαζί, διευθυντή μπαρ στην Βοστώνη να μοιράζεται την εμπειρία του. «Πρέπει κάποιος να σας εξηγήσει ότι αν δεν είναι ώρα για brunch, είναι δύσκολο να βρεις όλα τα υλικά και τις γαρνιτούρες που χρειάζεται το συγκεκριμένο κοκτέιλ μέσα στην βιασύνη και τον πανικό. Η δουλειά θα γίνει πρόχειρα και σίγουρα θα μετανιώσετε για την επιλογή σας» επισημαίνει.

Spicy margarita

Για όσους απολαμβάνουν τις… πινάντικες επιλογές, μία spicy margarita που αποτελείται από τεκίλα, λικέρ πορτοκάλι, σιρόπι αγαύης και χυμό λάιμ, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία αρνητική έκπληξη.

Σύμφωνα με τον mixologist στο Taste My Aruba, Ζουλέι Ντουράν, θα πρέπει να αποφύγετε τα εν λόγω ποτά σε ένα πολυσύχναστο μπαρ και να επιλέξετε ένα απλό ποτήρι κρασί. «Αυτό είναι ένα εξειδικευμένο ποτό που χρειάζεται προσεκτική εκτέλεση, κάτι που δεν είναι εφικτό για τους περισσότερους barmen σε μια πολυάσχολη νύχτα» εκτιμά.

Pina Colada

Στους περισσότερους αρέσει το Pina Colada, αλλά είναι κάτι που μισούν οι bartenders, καθώς πιστεύουν πως είναι ένα ποτό που πρέπει να καταναλώνουν αποκλειστικά οι λουόμενοι σε μια παραλία ή τουλάχιστον σε μια ξαπλώστρα – παρά σε ένα πολυσύχναστο μπαρ στο κέντρο της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ρούμι, η κρέμα από καρύδα και ο χυμός ανανάς είναι ένα από τα «μανίκια» για πολλούς mixologists. «Σας παρακαλώ μην αναγκάσετε τον μπάρμαν να κάνει θαύματα σε μία ξέφρενη βραδιά που καλείται να εξυπηρετήσει ένα γεμάτο μαγαζί» προτρέπει ο Ζακ Πέις, ειδικός στα ποτά στο Ten Rooms.