ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυτά είναι τα οκτώ πράγματα που φέρνουν κακή τύχη μέσα στο σπίτι

Το feng shui ξεχωρίζει ποια αντικείμενα φέρνουν κακή ενέργεια μέσα στο σπίτι και εμποδίζουν την καλή ενέργεια να διαπεράσει το χώρο

Αυτά είναι τα οκτώ πράγματα που φέρνουν κακή τύχη μέσα στο σπίτι

Yπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πιστεύουν στην κακή ενέργεια, την γρουσουζιά και την κακή τύχη, με αποτέλεσμα να είναι προληπτικοί και πιστεύουν ακράδαντα στο feng shui.

Από την άλλη όμως τπάρχουν και εκείνοι που… γελούν κάθε φορά που ανοίγεται τέτοιου είδους κουβέντα. Δεν δίνουν σημασία σε αυτές τις προκαταλήψεις και δεν αλλάζουν τίποτα στον χώρο όπου ζούνε.

Το feng shui ξεχωρίζει ποια αντικείμενα φέρνουν κακή ενέργεια μέσα στο σπίτι και εμποδίζουν την καλή ενέργεια να διαπεράσει το χώρο.

Προσαρμόζοντας τους κανόνες του feng shui στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σου θα αφήσεις την καλή τύχη να το κατακλύσει, προσδίδοντας μοναδικά αποτελέσματα στην ατμόσφαιρα και την ενέργεια του χώρου.

Ας δούμε ποια αντικείμενα φέρνουν κακή τύχη μέσα στο σπίτι:

1. Σπασμένα ρολόγια ή ρολόγια που δεν λειτουργούν

Γενικώς δεν πρέπει να κρατάμε πράγματα που έχουν σπάσει μέσα στο σπίτι μας. Τα σπασμένα ρολόγια φέρνουν κακή τύχη μέσα σε έναν χώρο και καλό θα ήταν να πεταχτούν εάν δεν επισκευάζονται.

2. Φυτά με αγκάθια

Οι κάκτοι μέσα σε ένα σπίτι εμποδίζουν την καλή ενέργεια να διαπεράσει τον χώρο.

3. Παλιό ημερολόγιο

Αν έχετε ξεχάσει ένα παλιό ημερολόγιο στο σπίτι σας, καλό ήταν να το πετάξετε, γιατί εικάζεται ότι μόνο καλοτυχία δεν φέρνει. Το ίδιο συμβαίνει, και αν κρεμάσετε ένα ημερολόγιο πριν ξεκινήσει το νέο έτος. Αρνητική ενέργεια φέρνει και ένα ημερολόγιο που βρίσκεται σε λανθασμένη ημερομηνία.

4. Ξερά φυτά και φυτά που έχουν μαραθεί

5. Σπασμένα πιάτα και ποτήρια

Τα πιάτα και τα ποτήρια συμβολίζουν την ευημερία και τον δεσμό της οικογένειας. Όταν σπάνε πρέπει να τα πετάμε.

6. Κουνιστή καρέκλα

Οι Ιρλανδοί πιστεύουν πως μια άδεια κουνιστή καρέκλα προσκαλεί τις σκοτεινές δυνάμεις να κάτσουν σε αυτήν.

7. Μια ομπρέλα ανοιγμένη μέσα στο σπίτι

8. Πράσινο χρώμα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά το γεγονός ότι θεωρείται χρώμα της φύσης και της ζωής, θεωρείται ότι εμποδίζει την καλή ενέργεια του σπιτιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.