(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 09/16, 22.28): Η 28χρονη Corinna Kopf, η οποία είναι η νo1 δημιουργός περιεχομένου στο OnlyFans συμμετείχε σε συζήτηση στο Twitch με τον Youtuber Stable Ronaldo και αποκάλυψε πόσα χρήματα έχει βγάλει τα τελευταία τρία χρόνια.

">

Η δημιουργός ερωτικού περιεχομένου είχε αποκαλύψει τον Ιούλιο του 2022 ότι κατά τη διάρκεια των «καλών» μηνών συγκεντρώνει το ιλιγγιώδες ποσό των 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συζήτησης της με τον Stable Ronaldo η Corinna εξήγησε ότι έχει προσφέρει στα μέλη της οικογένειάς της μια σειρά από supercars.

Είπε χαρακτηριστικά: «Αγόρασα στον πατέρα μου ένα GMC Denali. Αγόρασα στη μητριά μου ένα Audi A4, αγόρασα στον αδελφό μου… ειλικρινά το καλύτερο αυτοκίνητο που έχω αγοράσει ποτέ, το οποίο ήταν ένα Hyundai Elantra ή κάτι τέτοιο. και έκανα δώρο στη γιαγιά μου ένα Jeep Grand Cherokee».

Όπως καταλαβαίνουμε, η Corina βγάζει αρκετά χρήματα.. Το θέμα είναι πόσα;

Το μοντέλο έδειξε live στους stremers πόσα χρήματα έχει βγάλει τα τελευταία τρία χρόνια και όσοι ήταν στο δωμάτιο έπαθαν «πλάκα».

«67 εκατομμύρια δολάρια, Κορίνα; Αυτό είναι τρελό!» είπε ο Stable.

Για όσους δεν την γνωρίζουν, η Corinna Kopf έγινε γνωστή στον κόσμο του διαδικτύου ως το «pouty girl» λόγω της συμμετοχής της στο «vlog squad» του David Dobrik το 2016.

Στη συνέχεια, η Corinna έγινε δημοφιλής στους gamers, αφού έκανε άπειρες ώρες stream παίζοντας Fortnite, ενώ λίγα χρόνια αργότερα δημιούργησε λογαριασμό στο OnlyFans και μέσα σε λίγους μήνες είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό να εκτοξεύεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!