ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μιλάνε», λέει. Και;

Δεν την αναγνωρίζει κανείς: Εντελώς αλλαγμένο το «καυτό» κορίτσι του καιρού Πετρούλα Κωστίδου

Έβαψε το μαλλί και άλλαξε καριέρα

Δεν την αναγνωρίζει κανείς: Εντελώς αλλαγμένο το «καυτό» κορίτσι του καιρού Πετρούλα Κωστίδου

Να αφήσει στο παρελθόν την τηλεοπτική της εμφάνιση θέλησε η Πετρούλα Κωστίδου.

Το εντυπωσιακό κορίτσι που μαγνήτιζε τα βλέμματα παρουσιάζοντας τον καιρό θέλησε να αλλάξει την εικόνα της αλλά και να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια άλλαξε ριζικά από τα μαλλιά της μέχρι τον επαγγελματικό της προσανατολισμό, μιας και η παρουσιάστρια του καιρού δε θυμίζει σε τίποτα πια αυτό που ξέραμε.

Η τότε ξανθιά καλλονή που ενημέρωνε τους τηλεθεατές για τον καιρό φορώντας ελάχιστα ρούχα είναι τώρα σε ηλικία 36 ετών, μελαχρινή και… συγγραφέας.

Μάλιστα η ίδια είχε δηλώσει ότι ο λόγος που έκανε το δελτίο καιρού ήταν τα χρήματα.

Η μητέρα της σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει είχε πει για την κόρη της: «Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου. Νιώθω όπως θα ένιωθε κάθε μάνα που το παιδί της προοδεύει. Αυτήν τη στιγμή είναι μια άριστη φοιτήτρια. Εγώ είμαι εδώ και την υποστηρίζω. Ό,τι θέλει, είμαι εδώ. Η μαμά είναι εδώ για την εξέλιξή της.

«Η Πετρούλα ήταν πάντα μετρημένη, δεν προέτρεχε σε σκέψεις. Κάνει αυτό που κάνει και εκ του αποτελέσματος κρίνεται η εξέλιξη του επαγγέλματος που έχει επιλέξει να κάνει. Η εξέλιξή της θα φανεί από αυτό. Η Πετρούλα πιστεύει σε αυτά που κάνει. Το παιδί αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εγρήγορση. Διαβάζει 18 ώρες την ημέρα. Η Πετρούλα ήταν πάντα αξιοπρεπής στη δουλειά της», είχε αναφέρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχει γράψει ιστορία στον καιρό. Αυτά όμως έγιναν όταν ήταν δεκαοκτώ χρόνων. Τώρα δείχνουμε στην κοινωνία πως εξελισσόμαστε, όχι μόνο η Πετρούλα, αλλά όλα τα παιδιά, κι εμείς», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.