ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν στην θέση του Αυγενάκη ήταν π.χ. ο Κασιδιάρης, θα είχε επέμβει η Εισαγγελία του ΑΠ, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος και ο ΟΗΕ!

Έκανε στροφή στην καριέρα της: Η Αθηνά New York από το «The Bachelor» έγινε συγγραφέας και… κάνει «θραύση» (φώτο)

Η Ελληνοαμερικανίδα γινόταν πολύ συχνά viral με τις απίστευτες ατάκες της

Έκανε στροφή στην καριέρα της: Η Αθηνά New York από το «The Bachelor» έγινε συγγραφέας και… κάνει «θραύση» (φώτο)

Στροφή στην καριέρα της έκανε η Αθηνά New York που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Bachelor 2», καθώς έγινε συγγραφέας και… κάνει «θραύση» στο Amazon.

Με το Bachelor 2 στο οποίο συμμετείχε, η Αθηνά New York απέκτησε δημοφιλία στην Ελλάδα σε μία περίοδο που οι τηλεθεατές, είχαν κλειστεί στο σπίτι λόγω καραντίνας.

Τρία χρόνια μετά, η Ελληνοαμερικανίδα καλλονή, η οποία γινόταν πολύ συχνά viral με τις απίστευτες ατάκες της συνεχίζει από εκεί που… σταμάτησε.

Τι εννοούμε με αυτό; Ότι ζει στη Νέα Υόρκη, κάνει συχνά ταξίδια στο Χόλιγουντ, συνεχίζοντας να κυνηγά το όνειρό της να γίνει διάσημη στη Μέκκα του κινηματογράφου.

Πέρα από την υποκριτική όμως, η Αθηνά New York φαίνεται πως έχει ταλέντο στη συγγραφή, καθώς έγραψε βιβλίο το οποίο «σαρώνει» στο Amazon!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.