Τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία, βάφτισε η Ελένη Φουρέιρα το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιουνίου στο Σούνιο.

Το όνομα που έδωσαν στο παιδί τους είναι Ερμής και μετά το μυστήριο της βάφτισης, το γιόρτασαν με καλεσμένους συγγενείς, φίλους και ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο μικρός πήρε το όνομα Ερμής και νονοί του ήταν η αδερφή της Ελένης Φουρέιρα και ο personal assistant της, Βασίλης Σιμσιρίκης.

Στιγμιότυπα από το πάρτι στο παραλιακό μαγαζί που ανάρτησαν φίλοι της, αναδημοσίευσε και η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram, όπου φαίνεται ο μπλε στολισμός και τα φώτα που σχηματίζουν με μεγάλα κεφαλαία γράμματα το όνομα Ερμής.

Εκεί οι φίλοι του ζευγαριού, όπως ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, η project manager της Ελένης, Λία Παπαδοπούλου με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπενιουδάκη, τον γιο των οποίων βάπτισε προ ημερών η Ελένη Φουρέιρα, στελέχη της δισκογραφικής εταιρείας, τραγουδιστές όπως η Χριστίνα Σάλτη και ο Λούης Γεωργίου που κάνει back vocals στις live εμφανίσεις της Ελένης, ο επιχειρηματίας, Χρύσανθος Πανάς και πολλοί άλλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!