ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα μελετήσει κάποιος στα Επιτελεία την κατάρρευση του συριακού Στρατού; Ή νομίζουν ότι «Δεν μας αφορά»;
prodeals

Επιτέλους και μια ελληνική διάκριση: Τρία στα δέκα καλύτερα είδη καφέδων στον κόσμο είναι ελληνικά!

Η ιστορία του ελληνικού Frappe

Επιτέλους και μια ελληνική διάκριση: Τρία στα δέκα καλύτερα είδη καφέδων στον κόσμο είναι ελληνικά!

Τρία στα δέκα καλύτερα είδη καφέδων στον κόσμο σύμφωνα με νέα έρευνα, είναι ελληνικά.

Συγκεκριμένα:

  • Ο Espresso Freddo βρίσκεται στην 3η θέση,
  • Ο Freddo Cappuccino στην 4η θέση,
  • ενώ στην 9η βρίσκεται ο Frappe

Την 1η θέση καταλαμβάνει ο cafe Cubano ενώ τη 10η ο Vietnamese Iced Coffee.

Η ιστορία του ελληνικού Frappe

«Αυτός ο ελληνικός τύπος καφέ δημιουργήθηκε το 1957, παρά το γεγονός ότι η λέξη φραπέ χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά τον 19ο αιώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράγεται με την ανάμειξη στιγμιαίου καφέ, νερού και πάγου. Το μείγμα φτιάχνεται συνήθως σε σέικερ ή μίξερ χειρός, έτσι ώστε όταν το ποτό χύνεται σε ένα ποτήρι, να ανεβαίνει ένας αφρός από πάνω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.