Η σκέψη ενός ταξιδιού με αεροπλάνο συχνά φέρνει στο νου εικόνες άγχους και ανησυχίας, ιδιαίτερα για όσους δεν είναι συνηθισμένοι στις πτήσεις. Παράλληλα, η προοπτική ενός μεγάλου ταξιδιού μπορεί να δημιουργήσει προβληματισμό για το πώς θα περάσει ευχάριστα η ώρα.

Όμως, οι πιο πολλοί αγνοούμε μικρές λεπτομέρειες, που είναι σημαντικές, και αν δεν τις προσέξουμε μπορεί να γίνουν ενοχλητικές για τους συνεπιβάτες μας ή ακόμα και για εμάς τους ίδιους. Τι εννοούμε με αυτό;

Αλήθεια, έχετε σκεφτεί ποιο είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα που μπορεί να κάνετε εσείς οι ίδιοι ή να κάνει ένας συνεπιβάτης σας και να ενοχλεί εσάς; Σε έρευνα που έκανε η Skyscanner και δημοσίευσε το Business Insider οι περισσότεροι συμφώνησαν πως το πιο ενοχλητικό, είναι να κόβετε τα νύχια σας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!

Περίπου το 42% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσαν ότι οι επιβάτες που περιποιούνται τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα που μπορούν να κάνουν – και αυτό περιλαμβάνει το βάψιμο ή το κόψιμο των νυχιών τους, αλλά και το κόψιμο των τριχών του προσώπου τους.

Άλλα δύο επίσης πολύ ενοχλητικά πράγματα είναι: «να ζητήσετε από άλλον επιβάτη να αλλάξει θέση μαζί σας». Εδώ, περίπου το 31% των επιβατών δήλωσαν ότι το βρίσκουν ενοχλητικό όταν άλλοι ταξιδιώτες ζητούν να αλλάξουν θέση μαζί τους.

Η Anais Monique, πρώην αεροσυνοδός, δήλωσε ότι οι επιβάτες θα πρέπει να απευθύνονται στο πλήρωμα καμπίνας του αεροσκάφους σε περίπτωση τέτοιων διαφορών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και να «πηγαίνετε πίσω την πλάτη του καθίσματος σας». Για την ακρίβεια, περίπου το 31% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε ότι οι επιβάτες θα πρέπει να αποφεύγουν να ξαπλώνουν τα καθίσματά τους όταν πετούν, καθώς είναι ενοχλητικό για εκείνον που κάθεται, ακριβώς πίσω.