ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Game of Thrones: Στο «σφυρί» για σχεδόν 1,5 εκατ. δολάρια ο αυθεντικός θρόνος της σειράς

Η δημοπρασία που διεξήχθη από την Πέμπτη έως το Σάββατο ξεπέρασε τα 21 εκατομμύρια δολάρια, με την συμμετοχή περισσότερων από 4.500 θαυμαστών της σειράς να πλειοδοτούν

Game of Thrones: Στο «σφυρί» για σχεδόν 1,5 εκατ. δολάρια ο αυθεντικός θρόνος της σειράς

Σε μια μοναδική δημοπρασία που διοργάνωσε o oίκος Heritage Auctions στο Ντάλας, έχοντας πάνω από 900 αντικείμενα, από τη θρυλική σειρά του HBO είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι θαυμαστές του «Game of Thrones».

Η δημοπρασία που διεξήχθη από την Πέμπτη έως το Σάββατο (10-12 Οκτωβρίου) ξεπέρασε τα 21 εκατομμύρια δολάρια, με την συμμετοχή περισσότερων από 4.500 θαυμαστών της σειράς να πλειοδοτούν.

Το πιο περιζήτητο αντικείμενο ήταν ο «Σιδερένιος Θρόνος» ο οποίος πωλήθηκε σε μόλις έξι λεπτά για 1,49 εκατομμύρια δολάρια.

Σημειώνεται ότι στη επική σειρά ο θρόνος συμβόλιζε τον αγώνα για την εξουσία. Δημιουργήθηκε μετά από διαταγή που έδωσε ο Αίγκον ο Κατακτητής, στον Δράκο του Βαλέριον, να λιώσει με την καυτερή του ανάσα χίλια σπαθιά των ηττημένων εχθρών του κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κατάκτησης.

«Πρόκειται για εξαιρετικούς θησαυρούς φτιαγμένους από βραβευμένους με Emmy ενδυματολόγους και κατασκευαστές σκηνικών οι οποίοι εργάστηκαν ακούραστα για να διασκευάσουν τα υπέροχα μυθιστορήματα του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν (George R.R. Martin)», ανέφερε σε δήλωση ο Τζο Μανταλένα, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Heritage Auctions.

«Ο κόσμος ήθελε ένα μέρος από τη μαγεία του «Game of Thrones»».

Εκτός από το «Σιδερένιο Θρόνο», πάνω από 30 αντικείμενα «έπιασαν» εξαψήφιο αριθμό, αναφέρει το ΑP.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο ακόμη αντικείμενα που προκάλεσαν «μάχη προσφορών» ήταν το διαβόητο Longclaw σπαθί του Jon Snow που κρατούσε ο Κιτ Χάριγκτον (Kit Harington) το οποίο πωλήθηκε για 400.000 δολάρια ενώ ένα κοστούμι με εντυπωσιακό μανδύα του σταρ κέρδισε ένας θαυμαστής του καταβάλλοντας 337.500 δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.