ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καφετέρια στη Σαγκάη έγινε viral – Σερβίρει τον καφέ σε πράσινη πιπεριά (βίντεο) 

Η καφετέρια αναφέρει ότι το ρόφημα έχει γίνει ανάρπαστο και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία

Καφετέρια στη Σαγκάη έγινε viral – Σερβίρει τον καφέ σε πράσινη πιπεριά (βίντεο) 

Μια καφετέρια στη Σαγκάη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών των social media καθώς σερβίρει τον καφέ σε πράσινη πιπεριά.

Το καινοτόμο ρόφημα, γνωστό ως «Green Pepper Latte», έχει γίνει αίσθηση στην πόλη, με τα βίντεο από τη μοναδική παρασκευή του να γίνονται viral.

Η καφετέρια, που βρίσκεται στην πολυσύχναστη παράκτια μητρόπολη της Κίνας, προσφέρει αυτό το αντισυμβατικό ποτό με μόλις 1,30 ευρώ. Στο βίντεο που έχει γίνει πλέον viral, ένα μέλος του προσωπικού φαίνεται να κόβει την κορυφή από μια πράσινη πιπεριά, να αφαιρεί τους σπόρους και να ρίχνει μέσα τον εσπρέσο. Στη συνέχεια προσθέτει αρκετό γάλα.

Η καφετέρια αναφέρει ότι το ρόφημα μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας του έχει γίνει ανάρπαστο και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία.

@asiafoodqueen

It’s Coffee Time ☕️#上熱門 #coffee #food #drink #streetfood #foodie #fyp #咖啡

♬ Iced Coffee – Arthur Hill

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τότε που το υλικό δημοσιεύτηκε στο Douyin (η κινεζική εκδοχή του TikTok) στις 11 Δεκεμβρίου 2023, έχει κοινοποιηθεί πάνω από 700.000 φορές, προκαλώντας ευρύ ενδιαφέρον και πυροδοτώντας συζητήσεις σχετικά με αυτή την ιδιότυπη συγχώνευση γεύσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.