ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Ντίτα φον Τιζ: Έκανε στριπτίζ μέσα σε ένα γιγάντιο ποτήρι με νερό (βίντεο)

Όσο χόρευε, «ξεφορτωνόταν» τα εσώρουχά της και στο τέλος έμεινε σχεδόν γυμνή

Ντίτα φον Τιζ: Έκανε στριπτίζ μέσα σε ένα γιγάντιο ποτήρι με νερό (βίντεο)

H Ντίτα φον Τιζ μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού στο σόου του Alexis Mabille στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Βίντεο με την performance της μέσα σε ένα μεγάλο γυάλινο ποτήρι, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και δεν παραπέμπουν σε τίποτα μια γυναίκα που διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WWD (@wwd)

Στα 51 της χρόνια, η διάσημη performer και πρώην σύζυγος του Μέριλιν Μάνσον, που είναι γνωστή και ως «βασίλισσα του μπουρλέσκ», συζητήθηκε για το στριπτίζ που έκανε, όσο χόρευε μέσα σε ένα γιγάντιο ποτήρι σαμπάνιας, με νερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο χόρευε, «ξεφορτωνόταν» τα εσώρουχά της και στο τέλος έμεινε σχεδόν γυμνή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.